dijous, 22 de febrer del 2018

ELS FLAMEEEENCS


AVUI ÉS EL TORN DELS FLAMENCS!

Que volen ensenyar-nos el que han estat fent al llarg d'aquestes setmanes!

MIREU FAMÍLIES! ARA VOREU TOT EL QUE ENS HA PREPARAT LA NOSTRA MESTRA SARA. HAN SIGUT UNS DIES MOOOLT DIVERTITS!

Hem estat fent uns foradets amb furgadents perquè voléim fer uns coladors per al pati de l'arena! I una vegada acabat, vam aprofitar el bon solet i vam eixir a jugar!








Ah! I també ens va agradar molt quan Sara ens va ensenyar un globus terraqui, mireu mireu! I sabeu per què el va portar?
És que a la classe dels flamencs tenim un company que va anar de viatge a la República Dominicana, i així, vam poder vore com de lluny havia estat de Pequelar!



Un altre dia vam estar pintant de molts color uns taps, en els que després vam estar jugant! Així, al pintar coses menudetes desenvolupem la concentració i la psicomotricitat fina! És que som taaaaan sabuts!




I mireu mireu! Quasi no es veu, perquè pintàvem amb palets de les orelles, i també eren moooolt menudets! Uyyyyy! Què concentraaaaats!




I aquesta activitat si que ens va agradar de veritat! Vam pintar un núvols molt divertits i de molts colorins! I en acabar vam tirar aigua...sabeu què va passar?????
Ploviaaaaa! Si si si! Vam fer pluja de colooooors!!!




Un altre dia, com a bons pintors que som vam provar altres tècniques com pintar amb rodones o amb raspalls i queda molt bonic, la veritat! 
Però en acabar...hem de netejar!






I ARA NOMÉS FALTA VORE L'ENTRADA ON ELS PIXAVINS SERAN ELS PROTAGONISTES! 
SEGUR QUE JA FALTA POC! 
Estigueu atents i atentes al bloc!

1 comentari:

  1. Quines idees més originals!! No fan falta materials cars per a passar-ho bé. Ainsss ens deixem dur per les tendes de joguets i mira que simple i q pràctic!

    ResponElimina