divendres, 16 de març del 2018

UN POC DE TOT!

Mireu que fadrins i fadrines som ja els xiquets i xiquetes de Pequelar! Hui vos ensenyarem un poquet de cada classe. Els PIXAVINS,  les MEDUSES, les SARGANTANES i els FLAMENCS hem estat aprenenent molt amb les nostres mestres però sense deixar de divertir-nos.

LES MEDUSES hem aprofitat per a relaxar-nos després d'unes setmanes de molta feina acumulada. Sempre va bé un poquet de descans i així, aprenem a controlar les nostres emocions.






També hem tingut temps per a pintar-nos la cara, que ens encanta, ens va agradar mot poder mirar-nos a l'espill...estàvem taaaaaaan adorables!



Sisi, però no és tot relaxar-nos i disfressar-nos! Hem estat treballant en la decoració de la nostra classe. Neus ens va ajudar un poc, però som nosaltres qui vam donar forma a este núvol que ara voreu....i...això no és tot! Ja voreu quan l'acabem!






L'altre gruop de majors, ELS FLAMENCS, volem ensenyar-vos el joc que la nostra mestra Sara ens va portar! Hem anat a pescar!!! Sisi, no sabem molt bé què passava, però quan passàvem la canya per damunt dels peixos...pum! Cap amunt! Creem que era màgia!







La veritat és que ens va encantar aquest joc, i totes les classes ens l'han demanat! Però tranquils, hem fet més coses! Hem estat aprenent a obrir i tancar les ampolles amb rosqueta! És difícil, però ja som tots uns experts! 
Ah! I també hem fet torres amb gots, intentant que no caiguen...
Sara ens ho posa difícil, però aprenem moooolt ràpid!





Les SARGANTANES volem convidar-vos a la nostra biblioteca. Dins la nostra classe hem obert un espai on podem jugar amb les lletres o llegir, i el que més ens agrada és que estem moooolt còmodes. Mireu i voreu!





L'altre dia, aprofitant el bon solet que tant ens agrada, vam eixir a vore l'hortet i el jardí de Pequelar. Vam trobar geranis, margarides, maduixes...ja falta poc per què arriba la primavera...i això es nota!

Ens va agradar moltíssimmmmm!







Els PIXAVINS hem estat pintant amb cotó en pèl. És molt diferent al que havíem fet fins el moment, i pensàvem que seria difícil, però Lledó ens va ajudar i va queda rmoooooolt bonic!










Ahhhhhhh! La gran sorpresa!

Fa uns dies van vindre el iaio de Marc a visitar-nos! Sap tocar molt bé la guitarra i cantar! Mireu que atents estàvem en tot moment!









MOLTES GRÀCIES!!!!

Ens encanta que les famílies vos involucreu en l'escola, ja que és la millor manera de donar significativitat a l'aprenentatge dels xiquets i xiquetes!

Si voleu participar d'alguna manera parleu amb les mestres! Segur que estan encantades!

3 comentaris: