dilluns, 12 de febrer de 2018

FESTA DE CARNESTOLTES


HUI TENIM MOLTES FOTOS PER MOSTRAR-VOS DEL DIVENDRES PASSAT. VAM CELEBRAR CARNESTOLTES I VA SER UN DIA MOOOOLT COMPLET I DIVERTIT!

MIREU QUINA DISFRESSA MÉS DIVERTIDA VAM FER! I EL MILLOR DE TOT ÉS QUE LES MESTRES VAN FER POCA FEINA, PERQUÈ NOSALTRES MATEIXOS VAM PINTAR LES SAMARRETES DE PINTORS I PINTORES!MIREU QUÈ TEMPLATS I TEMPLADES ESTÀVEM AMB LA DISFRESSA, I QUÈ ORGULLOSOS DELS BARRETS QUE CADA FAMÍLIA VA FER A CASA!
HEU VIST EL QUÈ ESTEM FENT? VAM PINTAR PERÒ D'UNA FORMA MOLT ESPECIAL. VAM UTILITZAR IOGURTS, NATILLES DE VAINILLA I NATILLES DE XOCOLATE! a MÉS DE PINTAR, ALGUNS NO PODÍEM AGUANTAR SENSE XUPLAR UN POQUET! ESTAVA BONÍSSIM I AMÉS VA SER MOLT DIVERTIT!

I TAMBÉ VAM PINTAR EN PINTURA. LA TIRÀVEM DES DE BEN ALT I VÉIEM COM S'ESCAMPAVA PER TERRA...I MIREU COM VAM GAUDIR!AH! I SABEU QUÈ? VAM DESCOBRIR UNA COSA AL PATI QUE ENS VA CRIDAR MOLT L'ATENCIÓ!

GEEEEEL!

HO HEU VIST?? A LES FOTOS PAREIX MENUT PERÒ NONO, ERA MOOOOLT GRAN I ESTAVA GELAT I DUR! VAM ESTAR OBSERVANT COM ES DESFEIA, EL VAM TOCAR, EL VAM POSAR AL SOLET I POC A POC ANAVA DESFENT-SE!

NOMÉS ENS FALTAVA AIXÒ PER ACABAR DE TINDRE UN DIA MOOOOOOLT ESPECIAL!

VOS HAN AGRADAT LES FOTOS? LA VERITAT ÉS QUE HO VAM PASSAR MOOOOOLT PERÒ QUE MOOOOLT BÉ! HA ESTAT UNA SETMANA MOOOLT DIVERTIDA, DIFERENT I ORIGINAL!!

4 comentaris:

  1. Quines fotos més xuleeeees!!!aprendre manipuladament i amb el joc els encanta!!!!i que dir dels famolencs que s'ho mengen tot!!!jajajajaja

    ResponElimina
  2. 😍😍😍 guapíssims i guapíssimes!!! Gràcies

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina