divendres, 1 de desembre de 2017

UN POC DE TOT


Ja fa temps que venim a Pequelar i estem més que adaptats! Per això, cada setmana anem fent més coses, i és una pena no poder ensenyar-vos-ho toooooot! Hui vorem com hem passat els últims dies! 

Ha arribat el fred, i les mestres ens fan activitats moooolt xules per a estar bén a gust dins l'aula, o tots juntets!Heu vist? Les MEDUSES hem classificat taps per colors. Pareix una feina difícil, però ens encanten els reptes!

I mireu, com que ja ens coneixem tots, MEDUSES, SARGANTANES, PIXAVINS I FLAMENCS, aprofitem els ratets de pluja per cantar unes cançons amb la guitarra. Hem après a cantar ràpid, lent, foooooort i fluixet...
Estem atents, ehhhh....!

I ací tenim a les SARGANTANES, que aprofitant també el dia de pluja vam fer pluja de colors amb esponges mullades...ens van tacar un poquet si...però...ens encanta i és com més gaudim!


Ah! Se'ns oblidava! Ja fa temps que també volíem ensenyar-vos que ENS ESTEM FENT GRAAANS! Cada vegada som més alts!


Mireu al nou fitxatxe dels PIXAVIIIINS! Ja està molt contenta, cada dia un poc més! Mireu que bé, assegudeta al banquet del pati!


Ens ho vam passar molt bé omplint i buidant els potets i així hem millorat moltíssim la nostra motricitat! Si és que a Pequelar ens ensenyen de tooooot!
Però clar...després toca recolli...i ja veéu que apanyats i apanyades som!

Clar...després de la sessió de cançons, volíem aprendre a tocar la guitarra...i ahí estem...
 I per últim...mireu què hem descobert...

Neus volia ensenyar-nos perquè plou...i va pensar que la millor forma era que nosaltres mateixos férem ploure....serà màgia...???

🙌🙌BON CAP DE SETMANA FAMÍLIEEEEES!


1 comentari: