dilluns, 30 de gener del 2017

LA PAU COMENÇA... AMB UN SOMRIURE!

Avui hem celebrat el DIA DE LA PAU 😊💓

I ho hem fet amb dos tallers, parlant de les emocions i de com ens sentim en diferents situacions. Hem recordat el que fem dia a dia per fer sentir bé a les persones que ens envolten i per sentir-nos bé nosaltres.

Dient: Bon dia! Gràcies! Per favor... De res...
També podem fer la PAU compartint, esmorzars, joguines...
Ah! i també hem arribat a la conclusió que ESTIMANT-NOS és com millor ho fem, donant-nos besos, abraçades, ajudant als nostres amics i amigues, ajudant a casa...

Però hem arribat a la conclusió, de què la PAU comença amb un SOMRIURE!

Voleu vore fotos?











































Voleu vore un conte xulíssim? Cliqueu a:    UN COR MOLT GRAN!

divendres, 27 de gener del 2017

TEATRE AMB TITELLES

Ho hem passat genial !

El matí no ha començat massa bé, perquè plovia i ja teníem ganes d'eixir al pati de l'arena, i hem vist que amb el temps que feia no podriem eixir. Però no passe res, perquè per a avui hi havia programada una sessió de teatre amb titelles.

Hem rebut la vista d'Anna Aymerich, mestra d'infantil i alumna de l'Escola de Teatre de Vila-real (EMTAC) i amb ella hem preparat una obreta per als i les més grans de PEQUELAR.

Ens ha visitat una BRUIXA, un UNICORN un DONYET, un MAG i un DRAC, que ens ajudaven a combatre el fred amb la vestimenta de l'hivern, cançons, i fins i tot ens han llençat un encanteri amb pols màgica per no tindre més mocs ni tos!

Ho hem passat molt bé!

Voleu vore algunes fotos?


 L'OBRA ESTÀ A PUNT DE COMENÇAR....


I EL PÚBLIC IMPACIENT...JA ESPERA!