divendres, 21 d’octubre del 2016

TARDOR I MÚSICA!

Ahir va ser un dia per recordar, un dia de TARDOR perfecte, amb núvols i música!

Ens va visitar Marina Arrufat, una amiga que recorre Europa amb el seu violí. Va tindre uns dies lliures i va accedir a visitar-nos i participar en una activitat tant agradable com la d'aquest dijous. 

Mai havia tingut un públic tant jove i participatiu, va apropar la música als més menuts de Betxí, i Pequelar es va omplir de notes, balls, il.lusió i colors de la tardor. 

Al matí Marina va passar per les classes dels grans, ensenyant-los el violí, i contant-nos curiositats sobre aquest. Vam poder tocar-lo i fer-li sonar les cordes, va ser una dia realment agradable. Després de l'explicació classe per classe vam eixir al pati central o ens va tocar peces de tot tipus, lentes, ràpides, alegres, tristes... estaven tots bocabadats!

Ací vos deixem algunes imatges perquè veieu com vam disfrutar! 








(Gràcies famílies per les cistelles que ens esteu portant, la decoració de la tardor està quedant genial!)






 (Sara també es va animar i van fer un duet, ho vam disfrutar moltíssim!)





I mireu, mireu! La mare de la nostra companya Mari, de la classe dels Donyets, ens ha fet estes samarretes tant xules i modernes per a tot l'equip! GRÀCIES! 



i sobretot, GRÀCIES MARINA! T'esperem de nou a Pequelar, torna prompte de rodar pel món que necessitem una altra sessió musical com la d'ahir! 

dimecres, 5 d’octubre del 2016

HEM ESTRENAT EL MENJADOR!

Com aneu veient cada dia tot va anant millor, anem plorant menys i disfrutant molt més, dilluns vam començar un nou i llarg dia, perquè ens hem quedat a dinar i dormir a Pequelar! A uns quants els feia molt de comboi, a d'altres... menys, però poc a poc. La veritat que tot va desenvolupant-se molt bé, i els xiquets i les xiquetes cada dia estan millor, més agust i més contents, que és el que toca. Perquè veieu que no diem cap mentira, vos deixem unes fotos del menjador en acció!














També us presentem a una nova incorporació de la classe dels UNICORNS!
Mireu que bé s'ho passa Candela!!